Flere diagnoser får glæde af Mitii i 2017

Flere diagnoser får glæde af Mitii i 2017

caro-traener-lille

Erhvervede hjerneskader, autisme, ADHD, demens og depression. Mitii har længe vist gode resultater inden for en række diagnoser. Derfor udbygger Mitii sine salgs- og markedsføringsaktiviteter i 2017.

Mitii har gavnlig effekt på flere diagnoser end CP. Det har længe været evident. Derfor har virksomheden bag træningsprogrammet, Mitii Development, besluttet at flere skal have glæde af online træningsprogrammet i det ny år. I første omgang især patienter med erhvervede hjerneskader.

I flere danske kommuner har man allerede haft succes med Mitii-træning af hjerneskadede patienter. Blandt andet på rehabiliteringscenter Poppelgården i Helsingør.

“Mitii har den styrke, at man kan arbejde med folks kognitive evner. At det kobler hjerne og krop-samarbejdet. Patienten får en intellektuel opgave og giver et motorisk svar med sin krop. Der findes faktisk ikke noget andet træningsprogram, der giver den mulighed,” fortæller Birgitte Møller Stamp, ergoterapeut ved Poppelgården.

Unik træning

Mitii er udviklet med afsæt i forskningsbaseret viden om hjernen. Derfor er træningen brugbar over for alle diagnoser, der i en eller anden grad har negativ påvirkning af hjernen. Og så er træningen godt givet ud. Mitii skaber permanente ændringer i din hjerne. Det forklarer Peder Esben, direktør i Elsass Fonden, som står bag Mitii

“Pludselig kan du noget, du ikke kunne før. Du kan opleve, at du bliver bedre til at følge med i samtaler, at din koncentrationsevne forbedres, og/eller at du får større overskud og ikke så hurtigt bliver træt. Og den effekt er permanent – også når du ophører med at træne med Mitii,” forklarer Peder Esben.

Du træner med Mitii hjemme hos dig selv, men du ikke overladt til dig selv. Under hele træningsforløbet har du din egen personlige Mitii-instruktør, som vejleder dig og løbende justerer sværhedsgraden i øvelserne.

Et Mitii-træningsforløb varer 14 uger.

Læs mere om, hvordan du bestiller Mitii her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *