Mitii sælges nu til private

Mitii sælges nu til private

Mitii
Omkring 200 personer har årligt trænet med Mitii hos vores professionelle kunder de senere år – og opnået imponerende resultater. Som noget nyt har Elsass Fonden og Mitii Development gjort det muligt for privatpersoner at træne med Mitii.  

Mitii er et onlinebaseret træningskoncept, der oprindeligt er udviklet til mennesker med CP – og både børn, unge og ældre kan have gavn af Mitii. Indtil nu har flere af landets kommuner anvendt Mitii til forskellige målgrupper, men nu har Mitii udviklet et koncept, der gør det muligt at tilbyde Mitii-forløb direkte til private.

Udfordrende og udviklende

Mitii er individuel træning, der passer til den enkeltes behov. Der er tale om intensiv træning, der både udfordrer og udvikler, og som gør en mærkbar forskel i løbet af træningsperioden.

– Der sker kort fortalt det, at når der trænes med Mitii styrkes netværkene i hjernen, og den enkelte vil opleve, at han eller hun bliver bedre til at lære nyt og hurtigere til alt det, man kan i forvejen, forklarer Ditte Dangaard Christensen, der er chefinstruktør hos Mitii Development.

Når man bestiller Mitii, får man et 14 ugers træningsforløb, hvor programmet er nøje tilpasset den enkelte. Man træner 30 minutter om dagen i alle 14 uger, og i hele forløbet følges man af en Mitii-instruktør, som justerer og tilpasser sværhedsgraden og intensiteten i Mitii.

– Som en del af det nye koncept, har vi gjort det enkelt at komme i gang. Når man har bestilt Mitii og haft en indledende samtale med sin instruktør, modtager man en Mitii-taske. Den indeholder en PC, trådløst tastatur, et stativ og Kinect kameraet samt ledninger – det hele samles og sættes op, og så er man i princippet klar til at starte træningen, forklarer Ditte Dangaard Christensen.

Når de 14 træningsuger er overstået, pakkes Mitii-tasken sammen og sendes retur til Mitii.

Mitii er for alle

Mitii koster 6.000 kroner. Elsass Fonden og Mitii Development har gjort det muligt at afdrage beløbet rentefrit over 12 eller 24 måneder, ligesom man naturligvis også kan søge Elsass Fonden om støtte til Mitii-forløbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *