Nyt studie dokumenterer effekt

Nyt studie dokumenterer effekt

Nyt studie: Personer med hjerneskade forbedrer deres funktionsevne fysisk og kognitivt ved træning med Mitii

Personer med erhvervet eller medfødt hjerneskade forbedrer deres funktionsevne fysisk og kognitivt ved træning med Mitii i 30 minutter pr. dag i 20 uger. Træning mindre end 15 timer over 20 uger har ingen effekt. Det konkluderer et nyt studie: “Telerehabilitering med Mitii til personer med hjerneskade: Et systematisk litteraturstudie” af Ditte Dangaard Christensen, der til dagligt er chefinstruktør og fysioterapeut i Mitii Developement.

Brugen af teknologi til rehabilitering i sundhedssystemet er stigende. Personer med hjerneskade er en gruppe, der har brug for intensiv og effektiv rehabilitering. Telerehabilitering er ifølge studiet en måde at tilbyde disse personer rehabilitering i hjemmet.

Mitii kan således bruges som del af et rehabiliteringsforløb af personer med hjerneskade til at øge fysisk og kognitiv funktionsevne.

Er du interesseret i at vide mere om studiet og Mitii, er du velkommen til at kontakte Ditte Dangaard Christensen, der nu kan skrive en masteruddannelse i rehabilitering på sit cv.

Læs mere om Mitii her.

Comments are closed.